Μας ετοιμάζουν για κάτι οι Ρώσοι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με τους Αμερικάνους;;; «ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ίσως μας μελετούν σαν βακτήρια»

Date:

Share post:

Ο επικεφαλής της Roscosmos (το αντίπαλον δέος της αμερικανικής NASA), Ντμίτρι Ρογκόζιν, παραδέχθηκε ότι πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής που μπορεί να είναι πιο έξυπνη και τεχνολογικά προηγμένη από την ανθρωπότητα.

«Οι εξωγήινοι μπορεί επίσης να μελετούν τους πολιτισμούς της Γης ενώ μένουν απαρατήρητοι», είπε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24.

«Προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί μπορεί να μελετούν τους ανθρώπους από μακριά σαν “βακτήρια”.

Χιλιάδες παράγοντες θα μπορούσαν να έχουν συμβάλει στην εμφάνιση της ζωής οπουδήποτε στο σύμπαν», πρόσθεσε ο Rogozin και συνέχισε:

«Γνωρίζουμε τη θεωρία της «Μεγάλης Έκρηξης», αλλά τι θα γινόταν αν [αυτή] λάμβανε χώρα μόνο σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σύμπαντος που είναι ορατό σε εμάς;»

Η Ρωσική Ακαδημία Επιστημών διεξήγαγε μελέτες σχετικά με την εξωγήινη ζωή και ειδικότερα τα ΑΤΙΑ, αλλά το 99,9% όλων αυτών των περιπτώσεων που εξετάστηκαν από Ρώσους ειδικούς αποδείχτηκε ότι ήταν «ατμοσφαιρικά και άλλα φυσικά φαινόμενα» που δεν έχουν καμία σχέση με υποθέσεις εξωγήινης ευφυούς ζωής.

Συνέπεσε με την έρευνα της NASA

Θυμίζουμε πως μετά το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και η NASA δημιουργεί ειδική ομάδα μελέτης των Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων ή UAP (unidentified aerial phenomena) όπως είναι πλέον η νέα τους ονομασία.

Στην ανακοίνωσή της σπεύδει να σημειώσει πως “δεν υπάρχουν αποδείξεις πως τα UAPs έχουν εξωγήινη προέλευση” και τονίζει πως η αποστολή της ομάδας είναι να συγκεντρώσει δεδομένα για την επιστημονική κατανόηση των φαινομένων.

«Η NASA πιστεύει πως τα εργαλεία επιστημονικής ανακάλυψης είναι ισχυρά και εφαρμόζονται και εδώ» είπε ο Τόμας Ζούρμπουχεν, υποδιευθυντής της NASA αρμόδιος για θέματα επιστήμης στα κεντρικά της υπηρεσίας στην Ουάσινγκτον.

«Έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος παρατηρήσεων της Γης από το Διάστημα- και αυτό είναι το ζωτικό κομμάτι της επιστημονικής έρευνας. Έχουμε τα εργαλεία και την ομάδα που μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την κατανόηση που έχουμε για το άγνωστο. Αυτός είναι ο ορισμός της επιστήμης. Αυτό κάνουμε».

spot_img

Related articles

Η ΔΕΘ δεν σταμάτησε την γκρίνια

Η στρατηγική τριετίας σε ό,τι αφορά το σχέδιο διακυβέρνησης και, ως προς τις παροχές, η λογική «λίγα σε πολλούς»...

Eurostat: Δεύτερη πιο φτωχή χώρα στην ΕΕ η Ελλάδα

Η Ελλάδα εμφανίζεται ως η δεύτερη πιο φτωχή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, μετά τη Βουλγαρία, με βάση το κατά...

Τουρκία: Πρώτο κουδούνι με την «Γαλάζια Πατρίδα» στη διδακτέα ύλη

Με οδικό χάρτη τον «Αιώνα της Τουρκίας», η κυβέρνηση Ερντογάν προχώρησε σε μία εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Το υπουργείο Παιδείας,...

Κάποιος να μιλήσει για τις ταμπακέρες

Παρότι πολλές φορές κάνουμε εύκολα σχόλια για τις αμερικανικές εκλογές και την υποτιθέμενη απουσία περιεχομένου σε συνδυασμό με...