Λίφτινγκ και νέο στυλ στο πιο φημισμένο κάστρο της Σταχτοπούτας

Date:

Share post:

Λίφτινγκ στο πιο γνωστό σημείο της Walt Disney World.

Ο λόγος για το κάστρο της Σταχτοπούτας, που αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό σημείο της Disneyland, κι ένα από τα πιο φωτογραφημένα τοπόσημα των ΗΠΑ.

Το κάστρο, λοιπόν, ανακαινίζεται, κι όταν αυτή η ανακαίνιση ολοκληρωθεί θα δείχνει φρέσκο και διαφορετικό. Στο 189 ποδιών, κάστρο θα δεσπόσει το ροζ, το μπλε και το χρυσό χρώμα.

Σύμφωνα με την εταιρεία που το έχει αναλάβει, η ανακαίνιση θα ξεκινήσει τις ερχόμενες εβδομάδες και θα συνεχιστεί «καθ′ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Disney, αυτή η ανακαίνιση επισφραγίζει την 70η επέτειο της «Σταχτοπούτας», της ταινίας που ενέπνευσε τη δημιουργία αυτού του κάστρου. Χαρακτηριστικά η Disney αναφέρει ότι το στυλ του κάστρου αντιπροσωπεύει «μια ρομαντική σύλληψη ενός γαλλικού παλατιού – οχυρού»

Η αναβαθμισμένη χρωματική παλέτα στην οποία ανταποκρίνεται το κάστρο θυμίζει εκείνο της Ωραίας Κοιμωμένης που ανακαινίστηκε πέρσι.

Η παρέλαση όμως, «Mickey’s Royal Friendship Faire» και τα πυροτεχνήματα «Happily Ever After» θα συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι.

spot_img

Related articles

Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού – Σημεία προπώλησης

Τη Παρασκευή 28 Ιουνίου στο DIVERS CLUB στη παραλία ΖΟΥΜΠΕΡΙ θα γίνει η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού...

Το απόλυτο καλοκαιρινό ΠΑΡΤΥ με τους Χατζηφραγκέτα the band στο DIVERS CLUB στις 13 Ιουλίου – Link Προπώλησης

Οι Χατζηφραγκέτα the band σε full band σύνθεση μας δίνουν ραντεβού για μια μεγάλη συναυλία στο Divers beach...

Ήταν τελικά αόρατες οι γυναίκες στην Αρχαιότητα; – Η διαφορά ανάμεσα σε Αθηναίες και Σπαρτιάτισσες

Πόσο… αόρατες ήταν οι γυναίκες στην ελληνική αρχαιότητα; Υπήρχαν κοινωνίες στις οποίες η θέση τους ήταν πιο… ορατή; Ποια στερεότυπα είναι καιρός να...

Τι σκέφτονταν για το σεξ οι γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας;

Σύμφωνα με τον Σημωνίδη τον Αμοργιανό, έναν άνδρα ποιητή του 7ου αιώνα π.Χ., -ο οποίος στις ημέρες μας αναφέρεται συχνά...