Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

ΚΕΔ.Περέιρα τέλος και άντε στο καλό

Related posts

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής αναμένεται σύντομα (ή συντομότερα) να αποτελέσει παρελθόν, καθώς είναι ειλημμένη απόφαση να μη συνεχίσει να ηγείται της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA θεωρούν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και πως δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Ως εκ τούτου, προχωρούν ήδη οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί πριν από το τέλος της σεζόν, κάτι που θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες στο άμεσο μέλλον.

ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2019 οι FIFA και UEFA τον στήριξαν, κάνοντας εισήγηση για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020, σε μια περίοδο που είχε αρχίσει να δημιουργείται αρνητικό κλίμα για τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή. Λίγους μήνες μετά ωστόσο, και καθώς βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά της φετινής σεζόν, ο Περέιρα δεν φαίνεται να απολαμβάνει πλέον την εμπιστοσύνη των διεθνών συνομοσπονδιών και βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου.

Είναι προφανές μάλιστα, πως μαζί με τον Μέλο Περέιρα παρελθόν θα αποτελέσουν και οι δύο στενοί συνεργάτες του στην ΚΕΔ, Χουάν Αντόνιο Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ.

Πηγή: www.sport24.gr

Next Post