Η ραφηνιώτισα Κωνσταντίνα Κορδούλη μετά το “The Voice”: Είναι αλήθεια ότι γράφω δικά μου τραγούδια

Date:

Share post:

Η Κωνσταντίνα Κορδούλη λίγες ημέρες μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο “The Voice”, μίλησε αποκλειστικά στην Polismedia για την εμπειρία της στο talent show, τις σκέψεις της, την επόμενη μέρα αλλά και τι ετοιμάζει.

Συνέντευξη στον Βασίλη Σπαντούρο

-Μίλησε μας, για την εμπειρία σου στο Voice…

Ήταν κάτι μοναδικό για εμένα, τόσο ως προς το όλο project, όσο και για τις δυνατότητες που πλέον μου έδωσε. Πραγματικά ήταν μεγάλο σχολείο και ελπίζω στο μέλλον να μου βγει σε καλό.

-Οι φίλοι σου, οι γνωστοί τι σου έλεγαν κατά τη διάρκεια αλλά και τώρα που πλέον όλα έχουν τελειώσει;

‘Όλοι τους με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και χάρηκαν πολύ με την όλη μου παρουσία και προσπάθεια. Τους ευχαριστώ πολύ.

-Ποια είναι η επόμενη μέρα για τη Κωνσταντίνα;

Δύσκολη ερώτηση. Προσπαθώ σαν νέα στο δύσκολο αυτό χώρο, να πατήσω στα πόδια μου και να κάνω τα πρώτα μου βήματα. Είναι κάτι που θέλω πολύ, μου αρέσει και δε σταματάω να προσπαθώ να γίνω καλύτερη.

-Σε είδαμε να τραγουδάς και δικά σου τραγούδια, κάτι που δεν βλέπεις συχνά σε παιδιά της ηλικίας σου…

Ναι είναι αλήθεια πως γράφω δικά μου τραγούδια και προσπαθώ μέσα από αυτά να βγάλω όλο τον εσωτερικό μου κόσμο. Δεν είναι καθόλου εύκολο και είμαι αρκετά αυστηρή με τον εαυτό μου.

-Θα σε δούμε κάπου σύντομα να εμφανίζεσαι;

Έχω κάνει κάποια live έως τώρα, όπως στο Faust και έχω κάποιες προτάσεις για το μήνα που ξεκινάει αλλά ακόμα είμαστε σε συζητήσεις.

-Σε ευχαριστούμε…

Και εγώ ευχαριστώ.

spot_img

Related articles

Τι προκάλεσε την πληθυσμιακή κατάρρευση της νεολιθικής Ευρώπης;

Η απότομη μείωση του πληθυσμού της βορειοδυτικής Ευρώπης πριν από 5.000 χρόνια ίσως προκλήθηκε από αλλεπάλληλες επιδημίες πανώλης,...

Ελεύθερη, ωραία και στη Μύκονο η Νάταλι Πόρτμαν

Ο ένας μετά τον άλλο καταφθάνουν στον νησί των Ανέμων οι χολιγουντιανοί αστέρες. Ανάμεσά τους και η Νάταλι Πόρτμαν που...

«Σκίζει» ο «Κανένας» σε νέα δημοσκόπηση για τον πιο δημοφιλή πρωθυπουργό – Ρωγμές στο προφίλ Μητσοτάκη

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τάσεις της MRB, που καταγράφουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα στα κόμματα...

Μητσοτάκης: Ο Μίτσκοσκι μέσα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε την ονομασία Βόρεια Μακεδονία

Για τη Βόρεια Μακεδονία, την Τουρκία και το Κυπριακό, αλλά και τη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του...