Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Η Μαρία, ο Θρύλος και ο… Θεός

Related posts

Μάης του 2006. Ο Πειραιάς ζει ώρες φιέστας για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, και αυτή τη φορά ο υψηλός προσκεκλημένος λες και θέλει να κάνει το γήπεδο Καραϊσκάκη ποδοσφαιρικό επίκεντρο όλης της Γης: Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προσγειώνεται στο Φαληρικό γήπεδο. Ο θεός του ποδοσφαίρου. Φορά μάλιστα το Ερυθρόλευκο «10» στην πλάτη και δίνει μια παράσταση από εκείνες που ομολογουμένως μένουν αξέχαστες.

Ασφυκτικά γεμάτο το Φαληρικό γήπεδο για τη γιορτή. Αλλά και για τον Ντιέγκο που γίνεται η ψυχή του πάρτι. Χιλιάδες άνθρωποι τον χαιρετούν, τον αποθεώνουν. Κάποιοι σαφώς λιγότεροι έχουν την ευκαιρία να τον σταθούν δίπλα του. Να φωτογραφηθούν.

Ανάμεσα τους ένα μικρό κορίτσι. Η 11άχρονη Μαρία. Ολυμπιακός από… κούνια. Επιβεβαιώνεται σταθερά. Ο πατέρας της Κώστας άλλωστε όταν το επέτρεπε ακόμη ο covid δεν έχανε ματς στο Καραϊσκάκη.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που κυκλοφορεί (ειδικά σήμερα) στα social ανήκει στη τενίστρια. Την ανάρτησε τον Νοέμβρη όταν έγινε γνωστό πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή. Η ιστορία μιας φωτογραφίας.

Next Post