Η ανώριμη κίνηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Date:

Share post:

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου που απέρριψε την προσφυγή του σχετικά με τη μείωση της ασφάλειάς του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο ανώριμοι ενήλικες λόγω των απαιτήσεων ασφαλείας τους για τις επισκέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έδωσε στον πρίγκιπα Χάρι μια ώθηση αυτή την εβδομάδα και θα μπορεί πλέον να ασκήσει έφεση στην απόφασή τους να απορρίψουν την αξίωσή του για τη μειωμένη ασφάλεια όταν επισκέπτεται τη Βρετανία.

Ξεκίνησε τον δικαστικό του αγώνα κατά του Υπουργείου Εσωτερικών το 2020 αφού αποφασίστηκε πως οι Σάσεξ θα λάβουν διαφορετική ασφάλεια με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει υποστηρίξει πως αυτό απειλεί την ασφάλειά του.

«Είναι οι πιο ανώριμοι ενήλικες»

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Kinsey Schofield, ωστόσο, αμφισβήτησε το επιχείρημα του πρίγκιπα Χάρι, σημειώνοντας πως ο βασιλιάς του είχε προσφέρει ακόμα και δωμάτιο σε μια από τις βασιλικές κατοικίες κατά τη διάρκεια της τελευταίας του διαμονής για να εγγυηθεί την προστασία του.

«Αισθάνομαι πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά με τη Μέγκαν να μην τον συνοδεύει στην τελευταία επίσκεψη… Η Μέγκαν δεν έρχεται σε αρκετές από τις τελευταίες επισκέψεις. Ο πρίγκιπας Χάρι αρνείται να μείνει στο παλάτι… είναι σχεδόν σαν να προσπαθούν να αποδείξουν την απόψή τους λέγοντας ‘λοιπόν, η Μέγκαν δεν μπορεί να έρθει. Δεν είναι αρκετά ασφαλής. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί να μείνει στο παλάτι, δεν είναι αρκετά ασφαλές».

Είναι οι πιο ανώριμοι ενήλικες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου και νιώθω ότι δημιουργούν αυτή την απόσταση για να τιμωρήσουν κάποιον και να αποδείξουν κάποιο σημείο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν πιο ασφαλής» υπογραμμίζει ο Kinsey Schofield.

spot_img

Related articles

Τι προκάλεσε την πληθυσμιακή κατάρρευση της νεολιθικής Ευρώπης;

Η απότομη μείωση του πληθυσμού της βορειοδυτικής Ευρώπης πριν από 5.000 χρόνια ίσως προκλήθηκε από αλλεπάλληλες επιδημίες πανώλης,...

Ελεύθερη, ωραία και στη Μύκονο η Νάταλι Πόρτμαν

Ο ένας μετά τον άλλο καταφθάνουν στον νησί των Ανέμων οι χολιγουντιανοί αστέρες. Ανάμεσά τους και η Νάταλι Πόρτμαν που...

«Σκίζει» ο «Κανένας» σε νέα δημοσκόπηση για τον πιο δημοφιλή πρωθυπουργό – Ρωγμές στο προφίλ Μητσοτάκη

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τάσεις της MRB, που καταγράφουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα στα κόμματα...

Μητσοτάκης: Ο Μίτσκοσκι μέσα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε την ονομασία Βόρεια Μακεδονία

Για τη Βόρεια Μακεδονία, την Τουρκία και το Κυπριακό, αλλά και τη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του...