Ελεύθερες οι οδικές μετακινήσεις στην Εύβοια από τις 18 Μαΐου

Date:

Share post:

Οι οδικές μετακινήσεις για την Εύβοια θα είναι ελεύθερες ενώ για την ακτοπλοΐκή μετακίνηση ισχύει ό,τι και για τα υπόλοιπα νησιά.

Ελεύθερες θα είναι οι οδικές μετακινήσεις στην Εύβοια από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, όπως διευκρινίζει το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει: «διευκρινίζεται ότι για την Εύβοια από Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 οι οδικές μετακινήσεις θα είναι ελεύθερες, ενώ για τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα νησιά».
Εξάλλου, από τη Δευτέρα, 18 Μαΐου, θα απελευθερωθούν οι μετακινήσεις προς την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη στο πλαίσιο της άρσης των περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού.

Όπως είχε ανακοινώσει ο κ. Χαρδαλιάς την Τετάρτη, πρόθεση είναι η μετακίνηση στα νησιά να επιτραπεί από τις 25 Μαΐου και εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά, προσθέτοντας ότι η σχετική απόφαση θα οριστικοποιηθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

spot_img

Related articles

Ενημέρωση από τον Δήμο για τους καθαρισμούς των οικοπέδων & τον κανονισμό Πυροπροστασίας – Ποιους αφορά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σχετικά με τους καθαρισμούς των οικοπέδων και τον κανονισμό Πυροπροστασίας  Αναλυτικά: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ...

Τι συμβαίνει με τα ξερά χόρτα & κλαδιά σε Ραφήνα και Πικέρμι – Ολόκληρες ντάνες στο Κόκκινο Λιμανάκι! (φωτό & βίντεο)

Μεγάλη είναι η αγωνία των κατοίκων σε Ραφήνα και Πικέρμι που βλέπουν ντάνες από ξερά χόρτα και κλαδιά...

Γιατί η NASA θα προσθέσει ένα «τεχνητό άστρο» στον ουρανό

Μια νέα φωτεινή κουκκίδα θα προστεθεί στα άστρα του ουρανού των ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας. Η NASA προγραμματίζει για το...

Διαζύγιο: Μήπως ο γάμος σας είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει;

Κάθε σχέση περνά από δοκιμασίες και δυσκολίες. Άλλες διαχειρίσιμες, άλλες πάλι όχι. Αν ένας γάμος βρίσκεται σε μια περίοδο κρίσης,...