ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ κολύμβηση: Οδηγίες για την επανέναρξη των προπονήσεων

Date:

Share post:

Μετά την χθεσινή ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ραφήνας – Πικερμίου από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο η οποία αφορούσε όλο το διαδικαστικό και νομικό πλαίσιο για τον τρόπο και τα νέα δεδομένα που επιβάλλονται να ακολουθηθούν, έτσι ώστε να ξανά ξεκινήσουν οι προπονήσεις των κολυμβητών – κολυμβητριών άνω των 13 ετώ (Α΄ Γυμνασίου και πάνω), το Δ.Σ. σε έκτακτο συμβούλιο αποφάσισε τα κάτωθι:

  • Οι προπονήσεις σε πρώτη φάση, ξεκινάνε από αύριο στις 17.45 έως 19.45 καθημερινά ΜΟΝΟ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με την προσκόμιση των δικαιολογητικών και υπεύθυνων δηλώσεων, που θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά εντός της ημέρας. Στη πορεία και ανάλογα με τη κατάσταση των παιδιών θα ανακοινωθούν και οι πρωινές.
  • Η πόρτα θα είναι ανοικτή με φύλακα από τις 17.30 μέχρι  17.45 και θα ξανά ανοίγει πάλι για 10 λεπτά στο τέλος της προπόνησης. Στην όποια αναμονή υπάρχει έξω από το κολυμβητήριο κατά την είσοδο, τα παιδιά θα παραμένουν μέσα στα αυτοκίνητα των γονέων τους.
  • Οι γονείς δεν επιτρέπεται να εισέρχονται εντός του κολυμβητηρίου.
  • Η διαδικασία της θερμομέτρησης θα πραγματοποιείται καθημερινά από εμάς.
  • Τα αποδυτήρια δεν θα λειτουργούν παρά μόνο οι τουαλέτες.
  • Από την επόμενη Δευτέρα αν και εφόσον ανοίξει βάση κυβερνητικής απόφασης η καφετέρια θα αλλάξουν τα δεδομένα εισόδου και εξόδου των παιδιών.

 

Οι τελευταίοι μήνες έχουν αλλάξει τα πάντα γύρω μας και έχουν δημιουργήσει προβλήματα που μερικά είναι πιθανώς μη αναστρέψιμα… Το σημαντικότερο φυσικά είναι η υγεία μας και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που πρέπει να έχουμε πλέον σε καθημερινή βάση λειτουργώντας με προσοχή και υπευθυνότητα.

 

 

spot_img

Related articles

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι

Η 80ή Επέτειος από την Εκτέλεση των 54 Ελλήνων στο Πικέρμι Σήμερα, στο Πικέρμι, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για την...

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας

Η Ραφήνα χωρίς άμεση ιατρική βοήθεια: Αναγκαία η επέμβαση του Υπουργείου Υγείας Η χθεσινή τραγωδία στη Ραφήνα, όπου μια...

Χρήστος Μουζακίτης: Το μέλλον είναι εδώ και λάμπει σαν διαμάντι

Η σχέση του παίκτη με την μπάλα είναι ερωτική, οδηγεί σε διαδρόμους μυσταγωγίας και μεταξύ των δύο αναπτύσσεται...

Η νέα γενιά, οι εντολές του «Μέντι» και η ένταση στις προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός έδωσε και το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά την Μέχελεν...