Χωρίζεις και θες διαζύγιο. Κάν’ το όπως οι σαμουράι

Date:

Share post:

Κάν’ το όπως οι σαμουράι: Άνδρας ζητάει άδεια για ξιφομαχία με την πρώην σύζυγό του.

Έναν… ψύχραιμο και συνηθισμένο τρόπο βρήκε ένας άνδρας στο Κάνσας για να λύσει τις διαφορές του με την πρώην γυναίκα τουμονομαχία με σπαθιά!

Σε έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο, ο 40χρονος αναφέρει ότι η 38χρονη πρώην του, Bridgette Ostrom και ο δικηγόρος της, Matthew Hudson, τον «κατέστρεψαν νομικά».

Η διαμάχη του πρώην ζευγαριού αφορά στην κηδεμονία, το δικαίωμα επισκέψεων και τις πληρωμές φόρου ακινήτων, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Associated Press.

Ο δικαστής έχει τη δυνατότητα να επιτρέψει στους δύο «να λύσουν τις διαφορές τους στο πεδίο της μάχης, νομικά» όπως υποστηρίζει ο David Ostrom, συμπληρώντας μάλιστα πως η δίκη -μέσω μονομαχίας- «δεν απαγορεύτηκε ποτέ ούτε περιορίστηκε ως δικαίωμα στις ΗΠΑ».

Επιπλέον, ζητάει περιθώριο 12 εβδομάδων για να μπορέσει να βρει… σπαθιά σαμουράι!

«Νομίζω ότι απάντησα στον παραλογισμό του κ. Hudson, με τον δικό μου παραλογισμό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 40χρονος «σαμουράι», ενώ, παράλληλα, διευκρίνισε ότι η σύζυγός του μπορεί, αν θέλει, να επιλέξει τον δικηγόρο της ως εκπρόσωπό της στη μάχη.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της 38χρονης δήλωσε ότι με δεδομένο πως μία μονομαχία ίσως καταλήξει σε θάνατο «τέτοια επακόλουθα πιθανότατα υπερέχουν των ζητημάτων που σχετίζονται με τη φορολογία και την κηδεμονία».

Έτσι, ζητάει από τον δικαστή να απορρίψει το αίτημα του David.

Και… προς έκπληξη όλων, ο δικαστής δεν απέρριψε το αίτημα και μάλιστα, τόνισε πως δεν σκοπεύει να βγάλει σύντομα απόφαση.

Πηγή: cnn.gr

spot_img

Related articles

Απόδραση στον Πόρο για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά – Έτσι προδόθηκε το ζευγάρι

Μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών του υποχρεώσεων και ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε στον Πόρο έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό...

Πικρός ο καφές στο τραπέζι – Πόσο αναμένεται να αυξηθεί η τιμή από 1η Ιουλίου

Πικρή… γεύση αναμένεται να έχει ο καφές στα τραπέζια των καταστημάτων εστίασης από την 1η Ιουλίου με τον ΦΠΑ να επανέρχεται...

Πάσχουν οι διαιτητές από το σύνδρομο του Ναπολέοντα;

Οφσάιντ; Φάουλ; Χέρι; Πολλές φάσεις ενός αγώνα ποδοσφαίρου μπορούν να προκαλέσουν έντονες συζητήσεις σχετικά με τις αποφάσεις των διαιτητών. Αυτός...

Κλιματική κρίση: Πλημμύρες, καύσωνες και πυρκαγιές – Γιατί τα ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν την Ελλάδα

Η Ελλάδα επλήγη από τον πρώτο καύσωνα που έχει καταγραφεί αυτόν τον μήνα, κλείνοντας σχολεία και τουριστικά αξιοθέατα. Δεν υπάρχει αμφιβολία...