Αλλάζουν και οι ταβέρνες! Δείτε πως θα παραγγέλνετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Date:

Share post:

Η ζωή μας γίνεται όλο και πιο ψηφιακή με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο λέκτορας υγιεινής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνος Ντελέζος, εξηγεί την προσπάθεια που καταβάλουν οι ειδικοί ώστε να μειωθεί η επαφή του σερβιτόρου με τους πελάτες!

Κάτι τέτοιο, μπορεί να συμβεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας!!!

Αναφορικά με τις κουζίνες, σημείωσε: «Μάσκα ή ασπίδιο λέει η οδηγία του ΕΟΔΥ. Αναπτύσσονται ωστόσο υδρατμοί από τα φαγητά που ψήνονται και θα είναι πολύ πιο εύκολο να μεταδοθεί ο ιός. Εκ των πραγμάτων είναι πολύ δύσκολες οι κουζίνες. Στη φούρια της δουλειάς, δεν μπορεί να τηρήσει ο εργαζόμενος πάντα τις αποστάσεις».

Ο καθηγητής τόνισε ότι «έγιναν τραγικά λάθη κατά την περίοδο της καραντίνας. Ψέκαζαν ανθρώπους οι δημοτικές υδροφόρες, ψέκαζαν τα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ».

Ξεκαθάρισε τέλος ότι «φρούτα, λαχανικά να τα σαπουνίζουμε, απαγορεύεται δια ροπάλου. Νερό και ξύδι και κατόπιν ξέπλυμα».

spot_img

Related articles

Η επιστήμη μίλησε: Έτσι το χρώμα των μαλλιών επηρεάζει την ερωτική ζωή σου

Θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ κανείς ότι το χρώμα τον μαλλιών επηρεάζει την ερωτική μας ζωή; Κι όμως,...

Τα SOS στο γαλάζιο εγχειρίδιο του 2025

Η χρονιά που οδηγεί την κυβερνητική παράταξη στο μέσον της δεύτερης θητείας της αντιμετωπίζεται από το Μαξίμου ως...

Η προπαγάνδα από τα lidl, το δάκτυλο του Ιωαννίδη, ο Ντραγκόφσκι, το 1997 του… Τάσου και η «πράσινη» κατρακύλα για την 15ετια που έρχεται!

Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν «σκαμπάζει» και πολλά από μπάλα. Μπορεί χρόνια τώρα να διοικεί ανεπιτυχώς...

Το πρωτάθλημα της… δεύτερης θέσης

Δεν είναι εύκολο το «κυνήγι» του Ολυμπιακού στην βαθμολογία και αυτό, διαχρονικά, το ξέρουν καλά οι αντίπαλοί του. Η πίεση...