Απίστευτες δικαιολογίες που εξοργίζουν τους πολίτες από την κυβέρνηση για τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη

Date:

Share post:

Σε πρωτοφανή αιτιολόγηση της επιχείρησης ξυλοδαρμού των πολιτών χθες στη Νέα Σμύρνη προχώρησε η κυβέρνηση, λέγοντας ότι ήταν ο «αριστερός» ο πολίτης τον οποίον ξυλοκόπησαν και από τον οποίο ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Καλεσμένος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του OPEN ήταν σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης όπου κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν χθες το μεσημέρι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με τον ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου για συνωστισμό.

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του νεαρού και την πολιτική παράταξη στην οποία ανήκει, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να «δικαιολογήσει» τον ξυλοδαρμό του πολίτη.
O κ. Κυρανάκης ανέφερε πως «κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει μια απαράδεκτη εικόνα ό,τι και να έχει κάνει αυτός ο κύριος ο οποίος συλλαμβάνεται. Δεν μπορεί να ξυλοκοπείται έτσι». «Ο κύριος ο συγκεκριμένος που συλλαμβάνεται κάτι έχει κάνει και θα σας το πω αμέσως μετά».

«Η ενημέρωση που έχουμε για τον συγκεκριμένο είναι ότι λέγεται [….]» είπε ο κ. Κυρανάκης με τον δημοσιογράφο, Άκη Παυλόπουλο, να τον διακόπτει λέγοντας: «Μη λέτε το όνομά του».

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε, σημειώνοντας «ανήκει στην Ταξική Αντεπίθεση και συμμετείχε στην επίθεση που έγινε στο υπουργείο Υγείας προ ημερών για τον Κουφοντίνα, τον τρομοκράτη δολοφόνο».

«Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που κάνατε» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Κυρανάκη να λέει ταυτόχρονα «Και συνεχίζω…».

Επιπλέον ο Κ.Κυρανάκης κατηγόρησε τον πολίτη πως πήγε να αφαιρέσει το όπλο του αστυνομικού, κάτι που δεν φαίνεται στα βίντεο.

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και λίγη ώρα αργότερα και ο υπουργός Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος υποστήριξε πως οι αστυνομικοί το έκαναν αυτό γιατί ο πολίτης αντιστάθηκε.

Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και αυτός στην «αριστερή» πολιτική ιδιότητα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε.

spot_img

Related articles

Βενζίνη: Στο «κόκκινο» η τιμή της αμόλυβδης

Πασχαλινή έξοδο με τις τιμές της βενζίνης να βρίσκονται στο ζενίθ θα κάνουν οι εκδρομείς φέτος. Ένας από τους λόγους που...

Δυσαρέσκεια που αναζητά διέξοδο

Φαντάζομαι ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε την απεργία ως περίπου εθιμοτυπική. Άκουγα, άλλωστε και ορισμένους σχολιαστές της κοινής γνώμης...

Μπορεί ο ελληνοτουρκικός διάλογος να «πνιγεί» στα θαλάσσια πάρκα;

Μπορούν τα θαλάσσια πάρκα να «πνίξουν» την «Διακήρυξη των Αθηνών» και να γίνουν η αφορμή για να εκτροχιαστούν...

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4: Μυθική ανατροπή και πρόκριση στα ημιτελικά για τους Γάλλους

Στα ημιτελικά του Champions League μετά από 3 χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι ανέτρεψαν το 3-2 του πρώτου αγώνα με...